browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Avonden

Medium-Lezing
Tijdens een Mediumlezing zal ik contact gaan leggen met Gene Zijde en boodschappen doorgeven van uw overleden dierbaren. Dit gaat wel op een andere manier dan u van mij gewend bent. Zelf zal ik tijdens de Mediumlezing nog dieper in contact treden met Gene Zijde. d.m.v. half trance en volledige trance. Dat houdt in dat u uw overleden dierbaren nog dichterbij zal gaan ervaren.

Het kan zijn dat mijn Gids door mij gaat spreken of uw overleden dierbaren. Dit is echter een geweldige ervaring en alles behalve eng. Ook zal ik u zelf het contact gaan laten ervaren. Weet dat dit op verschillende manieren kan gebeuren tijdens de Mediumlezing. Er zal veel informatie vrij komen.  Wees hier echter op voorbereid.

Deze avond wordt deze maand niet gegeven.

De lezing begint om 19:30 en zal ongeveer duren tot 21:30. Het is belangrijk dat u één of meerdere recente foto’s van de overleden persoon/personen mee neemt. De kosten hiervan bedragen €20,00 p.p.

Onder het genot van een kop koffie/thee zullen we er een mooie avond van maken! Interesse? Geef u snel op want er zijn maar 5 plaatsen beschikbaar. Geef u op via de contact pagina.

Meditatieavond
Is het op het moment even te druk in uw leven en zoekt u even naar wat innerlijke ontspanning en rust?
Wilt u ook weer even tot rust komen na die ontzettende hectische en drukke dagen?

Dan is een meditatie avond wellicht iets voor u. Zelf werk ik al jarenlang met meditatie technieken in mijn praktijk. Dat wil ik door deze mooie avonden meer naar voren gaan brengen. U zult bij deze avonden leren om u innerlijk en lichamelijk te kunnen ontspannen. Zo leert u beter om te gaan met de spanningen en frustraties in uw leven. Op deze avond zullen wij 2 meditaties doen. Verder leer ik u om helemaal tot uzelf te komen.

De avond zal plaatsvinden op woensdag 29-08-2018 is VOL!!!
De avond zal plaatsvinden op woensdag 12-09-2018 is VOL!!!
Het duurt van 19:30 tot 21:30.
De kosten hiervan zijn €18,50 p.p.
Onder het genot van een kop koffie/thee zullen we er een mooie avond van maken!
Interesse? Geef u snel op want er zijn maar 5 plaatsen beschikbaar.
Geef u op via de contact pagina.